Цена: 119,00 лв.

Лице за контакти: *

Email: *

Телефон:

Относно:

Съобщение: *

1. Вградени кабели за грешки в баластите (stop canbus error). Така нашите комплекти са подходящи за BMW E46, Audi A3/A4, VW Golf V и всички най-нови марки и модели автомобили. Това Ви спестява между 40 и 140 лв. за всеки комплект и Ви гарантира, че закупеният от Вас комплект ще работи на Вашия автомобил.

2. Намалените радио-смущения се доближават до характеристиките на далеч по-скъпите тънки електронни баласти (slim ballast).

3. Увеличеният капацитет за входящо напрежение – от 9 до 32V – отново ни доближава до възможностите на скъпите slim баласти. Освен че могат да бъдат поставени на камиони и автобуси (24V), баластите на X-Drive комплектите Ви предпазват от презареждане на алтернатора (често срещано явление, особено при по-старите автомобили).

4. Най-бързо палещите баласти с най-ниска измерена консумация на пусков ток – 6.4А – с това качество не само достигаме, а и надминаваме възможностите на най-скъпите slim баласти. Повечето измерени от нас баласти на пазара, независимо от ценовата категория, показват от 8 до 12А пусков ток. Подобни пикове при всяко палене, освен че вредят на акумулатора и натоварват ел. инсталацията, съкращават значително живота на крушките. Сега сами можете да се убедите защо комплектите X-Drive издържат по-дълго!

Налични цветове (келвини): 4300К, 5000К, 6000K, 8000K

Комплектите X-Drive съдържат:

2 броя баласти с интегрирани регулируеми планки за монтаж, 2 броя лампи, крепежни елементи, кабели, инструкция за монтаж и експлоатация, гаранционна карта.

Характеристики на лампите:

Изходяща мощност: 35W.

Материал на лампата: UV стъкло.

Живот: 3 200 – 5 000часа.

Характеристики на баластите: Корпус: Алуминий/Неръждаема стомана.

Входящо напрежение: 9 – 32 V DC.

Работна температура: -40 +105 градуса по Целзий.

Kонсумация: 3.1А при 12V, 1.7А при 24V.

Изходяща мощност: 35W.

Пълна гаранция на комплекта: 12 месеца.