Цени на система за контрол на достъп на асансьр с включен монтаж : от 210.00 лв.

 

Цена на  TAG :

  • над 100 бр. –  2.00 лв.
  •   до 100 бр. –  2.50 лв.

Лице за контакти: *

Email: *

Телефон:

Относно:

Съобщение: *

Изграждане на системи за контрол на достъп на асансьори .

Фирма Техтроникс ЕООД предлага на своите клиенти услугата проектиране и изграждане на системи за контрол на достъп на асансьори в жилищни  и  бизнес сгради  , което води до по-добра охрана и безопасност .

Системите за контрол на достъп за асансьори напълно решават проблемите с неоторизираното ползване на асансьора от външни,неупълномощени лица или недоброжелателни съседи , които не заплащат месечните си такси .

При изграждането на такава система за контрол на достъп за асансьори ние проектираме и изработваме лазерно изрязана и гравирана бутониера (табло) от неръждаема стомана . За по-голяма сигурност , контролера може да се монтира зад бутониерата , с цел да не се манипулира , повреди умишлено или открадне . Системата е оборудвана със звукова и светлинна индикация за правата на достъп , с цел улеснение на потребителите . Само след поднасяне на валидна (програмирана към системата) карта или чип за достъп , може да бъде активирано задвижването на асансьора . Използваните в нашите системи контролери могат да поддържат до 1024 потребители и имат памет за събитията , които могат да се съхраняват до 10 години . Системата има възможност за връзка с компютър , което улеснява обработването на параметрите на достъпа . По желание на клиента , програмирането на системата може да се извършва и от оторизиран представител , посредством модул (закупува се отделно) .

Система за контрол на достъп на асансьор включва :

1.Контролер за управление;

2.Лазерно изрязана и гравирана бутониера ;

3.Захранващ блок ;

4.Аксесоари .

 

Гаранционен срок на системите : 12 месеца

Извънгаранционно обслужване и профилактика на изградени от нас системи .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA