Каталог в PDF формат 

Общ преглед на продукта / The Fire Beam Company
General
Използването на линейни оптикодимни датчици за откриване на дим при големи площи, винаги е бил най-икономичният начин за защита, но в миналото се е смятал за ненадежден. Движението на сградите и тяхната достъпност правят откриването на дим с линейни датчици ненадеждно, отнемащо време и трудно за поддръжка. Едва сега, с въвеждането на съвременните технологии, надежността на лъча вече не е проблем и линейните оптикодимни датчици се ползват с пълна увереност при обезопасяването на големи площи.

Какво прави The Fire Beam различен?

Два основни атрибута правят  The Fire Beam различен от масовите линейни оптикодимни датчици. Моторизираната глава,която автоматично насторйва лъча и поддържа нивото му и контролера за настройки, от който могат да бъдат управлявани всички основни функции.

Моторизираната главаMotorised head

До сега, подравняването на оптичният лъч е било винаги много трудно и  несигурно и често това е водело да фалшиви сработвания/аларми.  Посредством използването на двигател, в главата на линейния оптикодимен датчик The Fire Beam, въвеждането му в експлоатация става по-лесно, бързо и надеждно. Уникалният метод на The Fire Beam Compony, да използва висококачествени стъпкови двигатели позволява да се направят микро-корекции на оптичния лъч от главата на 1/40 от градуса.  Това автоматчно се контролира от софтуер, който следи за позицията на лъча спрямо рефлектора. Тази проста процедура Ви гарантира отличен резултат при всяка настройка.

Контролерът за настройкиLow Level Controller

След като веднъж вече сте монтирали Главата на необходимото място и сте я окабелили, посредством  контролера можете отдалечено (от нивото на земята) да направите всички настройки. Можете да:

Ръчно да движите главата на датчика;

  • Да видите качеството на въздуха;

Да видите състояноето на датчика;

Да промените чувствителността;

Да включвате и изключвате мигащата зелена светлина;

Да ресетирате до фабрични настройки и др.

Цена: Направете запитване

Лице за контакти: *

Email: *

Телефон:

Относно:

Съобщение: *